BUNGEE

Is nakomeling van onze eigen Mozzie en Marvellousbulls Conan.

7 juni 2018 geboren

Op 27 september zal zij de nodige gezondheidstesten ondergaan (HD, ED, rug, ogen, neus,…)

HAAR GEZONDHEID

Bungee heeft dezelfde langgelijnde bouw als haar mama Mozzie, maar is wat groffer qua hoofd en poten.  Ze is momenteel nog volop aan het groeien.

Haar gezondheidstest zullen in september 2019 plaatsvinden

HAAR KARAKTER

Bungee is superlief en enthousiast naar iedereen toe.  Wat ik wel heb gemerkt in de gehoorzaamheidstraining is dat ze wat onzeker kan worden en zich dan durft af te sluiten.  Daardoor zijn we met haar ook een andere vorm van training gaan doen nl. shapen en hoopers.  Hierbij leert ze om zelf beslissingen te nemen wat snel resulteerde in een happy en zelfzekere hond.

HAAR DNA

Bungee is een mooie Blue Brindle en draagt en vererft blauw

HAAR PRESTATIES

Met Bungee  doen we momenteel gehoorzaamheidstraining, hoopers & shapen

GEHOORZAAMHEID

Momenteel zijn we ons volop aan het voorbereiden om ons brevet te halen.  Deze test zal op 8 juni plaatsvinden.  Na het behalen ervan gaan we haar rustig voorbereiden op haar eerste wedstrijd.

HOOPERS

Dit is echt spel en plezier voor haar.  We hebben nog maar enkele lessen gehad, maar wat een fun heeft zij erin.  Bij hoopers dien je vanop afstand je hond door een parkour te leiden.

SHAPEN

Voor Bungee echt geweldig!!!  De manier om een onzekere hond te helpen.  Hier leren ze dat het ok is om zelf beslissingen te nemen.

COMBI NEST najaar 2019