DSC_5092

Ons geduld werd beloond! Pups Boomer geboren

Boomer haar eerste nest….. wat een verrassing!!!

Ja, van een verrassing gesproken!  Op de echo werd ze niet drachtig gescand, maar ze veranderde zo dat we toch samen met Mozzie, ook bij haar een RX hebben laten uitvoeren.  Resultaat 2 pups!

Nu natuurlijk waren we heel blij, maar alles was nu erg kort dag.  We moesten meteen aan de slag.  Zo hadden we nog een nieuwe werpkist nodig en moest de woonkamer ff verbouwd worden.  Al bij Al is alles goed gekomen, maar ik hou gewoon niet van last-minute werk.  Ik heb graag alles tijdig in orde en georganiseerd.

Maandag 24 juni RX laten doen, woensdag 2§ juni zijn de pups van Mozzie geboren en vrijdag 5 juli zijn we wondertjes van Boomer ter wereld gekomen.

De bevalling…

een eerste nest bij een hond is altijd spannend, zeker als je weet hoeveel keizersnedes worden gedaan bij bulldogs in het algemeen.

Maar wat kan ik fier op haar zijn!!!  De voorweeën waren zo’n 36u ervoor gestart, weliswaar met de nodige rustpauzes.  Op een bepaald moment waren ze zo hevig dat ik echt verwachtte dat de pups elk moment zouden komen.  Maar nee hoor, Boomer ging toen lekker slapen :-)

Tot 2u30 ’s nachts heb ik naast haar gezeten ivm met de weeën e het idee dat de pups gingen komen en dan viel alles gewoon stil…  Ja tot 21u45 ’s avonds.  Op een kwartiertje perste ze nr 1 eruit een mooi teefje en ook daarna viel het weer helemaal stil tot 23u45.  Juist voor middernacht werd de 2de pup geboren een prachtig reutje.

Het Moederinstinct…

Diegenen die Boomer kennen, weten dat ze enorm enthousiast is en ik haar altijd mijn bulldozertje noem.  Maar als moeder is ze zo zacht en lief voor haar pups. Echt heel zorgzaam!  Ze knuffelt hen en neemt hen tussen haar voorpoten als ze slapen… Zo vertederend om te zien, zo liefdevol…Daar smelt je gewoon van!

Dus jullie kunnen zich voorstellen hoe fier ik ben op haar!  Een toppertje op alle vlak!

66240228_2531234720228176_8310035309941227520_n

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *