MDMBULLS BALOU

MDMBULLS BALOU…

Geboren op 5 juLi 2019, als tweede pup van een nest van 2.  Een nest bestaande uit 1 reu en 1 teefje.

Zijn gewicht bij geboorte was 432 gram.  Op 14 juli bereikte hij de mijlpaal van 1kg.

Balou die hoorde je nooit, eten en slapen dat was zijn hobby als kleine pup.  Als snel resulteerde dit in een nogal zware pup waar dus niet veel beweging in zat.  Daarom hebben we snel besloten om je bij je neefjes en nichtjes in het nest te leggen zodat zij je eigenlijk een beetje konden stimuleren om meer te bewegen.  Net als je zusje kwam het stappen trager op gang en de vaste voeding vond je in het begin ook maar niets.  Nee, tetteren deed je veel liever en was ook veel makkelijker voor je…

Daardoor at je in het begin wat minder en viel je af zodat je de kracht kreeg om te gaan stappen.  Uiteindelijk was je mooi op gewicht en zoals je naam zegt ben je een echt beertje.

Een heel zacht en rustig karakter heb je.  Af en toe eens lekker spelen, maar was je moe dan trok je jezelf terug om een dutje te doen.  Je gaat een prachtige bull worden en ik kijk al uit dat ik je over een jaartje terug mag zien.

Hoe dan ook zal ik contact houden met je nieuwe bazinnetje zodat ik je kan opvolgen en zien hoe je uitgroeit tot een prachtige bull.

Tot snel Balou (de beer)

_DSC2810-1-web-logo

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *