_DSC1513-web

Pups vertrekken naar hun gouden mandje…

Onze pups starten hun nieuwe hoofdstuk…

Aan elk nest gaat er heel wat voorbereiding aan te pas en daarna begint voor ons het aftellen naar de geboorte van de pups.

Niets kan het gevoel omschrijven om als eerste elke pup in handen te houden bij de geboorte, ze droog te wrijven, slijmpjes verwijderen,…  Echt het mooiste dat ik ooit heb meegemaakt.
Elke pup is als een klein wondertje, een verrassing wat betreft kleur & geslacht….

De eerste weken na de geboorte is ervoor zorgen dat ze voldoende bijkomen totdat ze een kilo wegen en dan zijn we pas gerust.  Dan is het aftellen naar het opengaan van de oogjes, daarna weer naar de eerste stapjes, blafjes enz enz…

8 weken lang staat mijn sociale leven stil, mijn paardenhobby staat stil,…  8 weken lang leef ik voor de pups en draait alles om die kleine wondertjes…

en dan…. dan is de tijd aangebroken!

Het moment dat ze uitvliegen en een nieuw hoofdstuk gaan schrijven en al weet je als fokker dat dit moment eraan komt, toch gaat het hier nooit zonder traan voorbij.

Elke pup sluiten we in ons hart, maar ook de eigenaren krijgen hierbij een speciale plek.  Telkens weer ben ik dankbaar voor het goede contact en de nieuwe vriendschappen die we vormen en vooral ook het vertrouwen dat ik van iedereen krijg!

Al onze pups hebben ook dit jaar weer de beste thuisjes gevonden en zullen niets te kort komen.

Merci allemaal… en tot snel!

Kelly

(ook dit jaar volgt er weer per pup een aparte blog, dus volg zeker onze blog)

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *