Nieuwe pups

Wij zullen 1 à 2 nesten per jaar hebben.  De combinaties die we maken worden zorgvuldig uitgekozen.
Daarbij houden we rekening met het karakter en de bouw van de teef en reu.  Wij fokken niet op kleur, dat is bijzaak voor ons.  Gezonde honden, daar draait het bij ons om!  Meer info vind u bij onze visie.

Reserveer nu reeds uw pup!

Wij fokken niet om zomaar te fokken.  Als wij merken dat er voldoende interesse is in de aankoop van een pup plannen wij de volgende nestjes.  Tot nu toe hebben al onze pups al een potentiële koper gevonden alvorens zij geboren worden en dit proberen wij zo verder te zetten.

Onze puppylijst voor 2022 & 2023 is geopend en daar staan al enkele reservaties op.  Wilt u ook heel graag een pup, kom dan zeker al eens langs voor een eerste kennismaking en laat u op onze puppylijst noteren mits aanbetaling van €250.  Wij nodigen op volgorde van deze lijst iedereen uit.

Wij werken op deze manier omdat “overfok” niemand helpt, niet de pup, niet de koper en ook ons als fokker niet.  Daarnaast verkopen wij ook niet zomaar aan iedereen, maar willen wij onze pups toevertrouwen aan mensen die “echt” voor onze pups kiezen en dus ook inzien dat fokken om te fokken geen meerwaarde geeft.

volg ons op Facebook!

Dekkingen gepland voor zomer 2022

MDMBULLS BUNGEE X BULLPLANET’S MR ROLEX

Dekkingen gepland voor 2023

MDMBULLS BAILEYS X BULLPLANET’S MR ROLEX

Puppy reserveren?

Wenst u alvast een pup te reserveren?

Dat kan!

Wij leggen alvast een lijst aan met geïnteresseerden.  Op volgorde van deze lijst zal er contact met u opgenomen worden om de pups te komen bekijken.

Een pup is pas echt gereserveerd mits aanbetaling van een voorschot!

Neem snel contact op