U wilt een pup bij ons kopen?

Omdat wij hobbyfokker zijn en wij elke pup in ons hart dragen, vinden wij het belangrijk om te weten waar de pup terecht komt & volgen we deze ook graag op.  Zo kunnen we zien hoe ze uitgroeien.
Daarnaast staan wij ook altijd klaar om raad te geven.

Eerste kennismaking…

Het liefst maken wij vooraf al een keer kennis met u, als koper.  Enerzijds zodat u kunt kennismaken met ons en kunt zien waar u een pup koopt, maar ook langs onze weg om kennis te maken met jullie en na te gaan of het ras bij jullie past.

Natuurlijk kan het zijn dat er nog pups te koop zijn, maar dan nog vragen wij om eerst ff naar huis te gaan, alles te laten bezinken en dan een dag later ofzo de definitieve beslissing te nemen.  De aanbetaling kan dan via overschrijving worden uitgevoerd en dan is uw pup voor u gereserveerd.

De keuze van uw pup…

Wij verkopen GEEN pups wanneer u enkel de foto hebt gezien.  Wij verwachten dat u de moeite neemt om tot bij ons te komen en de pup van uw keuze in real-life te zien.  (dus, zonder kennismaking wordt er GEEN pup voor iemand opzij gehouden)

Naast uiterlijke kenmerken is het ook belangrijk dat het karakter van de pup bij u en uw gezin past.  Wij zullen dan ook altijd raad geven hierin.

Reservatie van uw pup…

Een pup is pas gereserveerd wanneer:

  • er een kennismaking heeft plaatsgevonden en wij vinden dat het ras bij u past
  • er een aanbetaling is gebeurt ofwel ter plaatse (cash) ofwel via overschrijving

Zolang er niets is betaald of ondertekend, is de pup niet aan u toegewezen en hebben wij het recht om verder te zoeken naar het gouden mandje voor deze pup.

De overdracht van de pup…

Na aanbetaling is het wachten op “the big day”…  De dag waarop u uw nieuwe gezinslid mee naar huis mag nemen.  Op de afgesproken dag kan u uw pup komen halen.  Het resterende bedrag vragen wij om ter plaatse te betalen, zonder de volledige betaling zal uw pup ook niet mee naar huis kunnen vertrekken.

Het puppypakket, garantiecertificaat, infobrochure ivm zindelijkheid, beweging & voeding,… ligt dan ook voor u klaar.

Het stamboom proberen wij enkele weken later te komen brengen.

 

Wat erna?

  • wij zullen altijd klaarstaan voor alle vragen omtrent uw hond.
  • wij voegen u toe op onze geheime groep op Facebook voor enkel de puppykopers
  • jaarlijkse puppybijeenkomst in het voorjaar, u bent niet verplicht om te komen maar wij trachten om zoveel mogelijk pups terug te zien.  Er worden dan ook weer foto’s gemaakt door onze huisfotografe Tessa meynen.
  • najaarse uitstap naar de Nederlandse kust of…  Ook hiervoor ben je niet verplicht om mee te gaan, maar het is altijd leuk 😉

Wij zouden het heel leuk vinden om regelmatig een foto of filmpje te ontvangen.  Dit kan op de geheime Facebook-groep, maar kan ook altijd privé naar mijn nummer, messenger of email 😉

Wij hopen op een super-goed contact nu en in de toekomst!