PUP OP KOMST

Proficiat met je nieuwe gezinslid dat op komst is.  Een goede voorbereiding is natuurlijk een must, maar hoe begin je hieraan?

Als fokker geef ik de puppy-eigenaren altijd al een lijstje mee met voorbereidende tips, maar ik merk dat in al het enthousiasme veel wordt vergeten of zelf dat ze niet zeker zijn van hoe ze het echt allemaal moeten aanpakken.

DAAROM help ik je met je “puppy-op-komst-consult”.

WAT?

 • ik help je met een lijst van dingen die je in huis moet halen.  Dit gaat van een puppyren, drinkbak tem speeltjes en verantwoord beloningsmateriaal
 • ik help je ook met het uitkiezen van de juiste plaats in huis voor zijn rennetje, drinkbak enz
 • krijgt u voedingsadvies van de fokker mee dan krijgt u een voercheck om te kijken of dit voer voldoet aan de benodigde voedingsstoffen voor je pup.  Krijgt u geen voedingsadvies dan ga ik je enkele verantwoorde keuzes voorleggen
 • ik help je met het opstellen van regeltjes binnen het gezin.  Wat mag de pup, wat niet, waar moeten de kinderen rekening mee houden, wie doet wat
 • ik geef je de nodige tips wat betreft zindelijkheid, blootstelling aan prikkels, rustperiodes/dagschema voor een pup, enz

HOE GA IK TE WERK?

 • na aanvraag krijgt u een vragenlijst ivm de pup en gezinssituatie, zelfs woon-& werksituatie.
 • u krijgt een lijstje met dingen die je dient aan te kopen en in huis moeten zijn tegen dat ik kom
 • we spreken een datum af wanneer ik tot bij jullie thuis kom, dit liefst min 2 weken voordat je pup komt
 • tijdens de afspraak ga ik samen met jullie de pup zijn plekje uitkiezen, stellen we een dagschema op, bespreken we de regeltjes met het gezin en geef ik je een to-do-list voor de eerste 2 weken dat je pup thuis is.
 • u krijgt nog 3 lessen bij u thuis wanneer je pup 2 weken thuis is, 4 weken thuis is en 6 weken thuis is

TARIEVEN

PUPPY-OP-KOMST-pAKKET

 • 1 consult vooraf + 3 lessen
 • tijdig aan te vragen
 • €195 excl km-vergoeding

Wij kunnen ook voor de benodigdheden zorgen die je zeker in huis moet halen, vraag meer info. (binnenkort komt het pakket online)