HONDENSPORT

Voor het moment trainen we onze honden volledig zelf, hiervoor hebben we niet alleen jarenlange ervaring maar ook een gedegen opleiding voor gevolgd.
Wat betreft de Old English Bulldog is het een slim ras dat niet zomaar alles aanvaard.  Een possitieve en motiverende manier van training zijn “the key tot succes”

Het is een ras dat perfect te trainen is, zowel in gehoorzaamheid als actieve hondensport.

HOOPERS

Het afleggen van een parcour op afstand, zonder de belastende hindernissen die je in aggility hebt.  Ideaal dus voor de zwaardere rassen.
Bij ons kan u terecht om dit om recreatieve manier te doen zonder wedstrijd/presatiedruk, maar wel met veel plezier!

SOCIALISEREN

Socialiseren wil niet zeggen dat uw pup met honden moet spelen en overal mee naartoe gaan.  Socialiseren wil zeggen dat je hond kan omgaan met de nodige prikkels in verschillende omgevingen.  De ene hond is gevoeliger en daarvan zal het emmertje sneller vol zitten dan bij de andere.

Daarom moet je een goede balans vinden tussen prikkels geven en de nodige rust om prikkels te verwerken.

Tijdens onze trainingen focussen we ons op het zelfzeker maken van zowel hond als baas, maar vooral ook de band tussen jullie beide.

ZWEMMEN

Als er iets is wat onze honden graag doen dan is het zwemmen!  Winter of zomer ze gaan altijd naar het water toe.

MAAR niet elke hond is zelfzeker genoeg om deze stap uit zichzelf te nemen.  Wij geven jullie graag tips en kunnen jullie zelfs begeleiden.