Wie zijn wij?

Wij zijn een gezin dat samen eens per jaar een nestje zal fokken.  De pups en honden leven gewoon bij ons in huis en draaien dus mee in de dagdagelijkse bezigheden.  Een leuke beestenboel hier, dus uw pup zal kennismaken met kippen, paarden en natuurlijk honden, maar ook met ons zoontje (2008).  Voordeel is dat de pups al veel gezien en geleerd zullen hebben.

Ive, draait op de achtergrond mee in de opvoeding van de pups alsook Djorden (zoontje).

Kelly…

Hallo, mijn naam is Kelly.  Ik ben getrouwd en heb een prachtige zoon, daarbuiten ben ik zelfstandig specialist in permanente make up & huidverbetering (www.bodyhealth.be) en woonachtig in België (Poederlee).

Mijn liefde voor bulldogs was er altijd al, het was mijn droom om er ooit eentje te hebben en die droom kwam ook uit. Zo kreeg ik van mijn man een prachtige Franse bulldog (Catho), een schat van een hond en wat een karakter had dat beestje.  Een trouwere hond kun je je niet inbeelden!

Helaas was het niet allemaal zonneschijn & hebben we haar nog voordat ze 4 jaar was, moeten laten inslapen… We hadden al een hele weg ondergaan en moesten haar verlossen van deze lijdensweg…
Wij hebben haar enkele TOP-jaren kunnen geven en haar alles kansen gegeven, maar ergens moet je met je verstand beginnen denken en je hart links laten liggen…

Hierna had ik het wel ff gehad met heel het ras en zou nooit nog een franse willen hebben, maar nu enkele jaren verder weet ik dat het niet aan het ras ligt, maar aan de broodfokkers, want franse bulletjes blijven gewoon de max!!!

In ieder geval ging ik dus op zoek naar een ander ras, maar niets kon me overtuigen totdat ik in aanraking kwam met old english bulldogs.  Heel wat opzoekwerk later, wist ik dat dit het was!
Omdat we héél erg actief bezig zijn in de paardensport, was dit ras gewoon ideaal!  Kracht, atletische bouw, … en vooral het echte bullenkarakter!!!   Dit is gewoon alles wat we zochten in 1 hond…

De liefde voor dit ras blijft groeien alsook de kennis betreffende het fokken ervan.  Het blijft gewoon een boeiend ras en het is gewoon “mijn” ras!

Kelly

Mijn man & zoon…

Het fokken van honden is niet te onderschatten.  Wanneer er een nest is dan draait alles, maar ook echt alles om deze pups.  8 weken lang staat ons leven in het teken van de pups en moet alles daarvoor wijken.

Dit zou niet kunnen als niet heel het gezin hier achter staat!

Mijn man, Ive, werkt in een full-continu-systeem.  Een zwaar ploegensysteem dat ook op zon- & feestdagen gewoon blijft doorgaan.  Ondanks deze job blijft hij toch steeds achter mij staan en helpt met de pups daar waar kan, want ook onze paarden hebben nog steeds de nodige zorgen en training nodig.

Mijn zoon, Djorden, een tiener om fier op te zijn.  Hij helpt zoveel mogelijk en zorgt dat de pups ook aan kinderen gewoon zijn.  (vriendjes die komen spelen).  Trots ben ik op hem omdat hij ook in deze weken wat minder aandacht krijgt, maar dat maken we zoveel mogelijk goed in het jaar 😉